Hur man tjänar pengar på enkäter

Hur man tjänar pengar på enkäter

Hur man tjänar pengar på enkäter2022-06-15T12:33:26+00:00

Vill du tjäna lite extra varje månad? Då kan du prova dig fram med betalda undersökningar, det kräver varken kunskap eller erfarenhet.

Betalda undersökningar och undersökningar online har länge varit ett välkänt sätt att tjäna pengar. Anledningen till att denna metod finns idag är förmodligen det faktum att det är en intjäningsmetod som inte kräver kunskap, erfarenhet eller utbildning – och den kan göras hemifrån i en trygg och lugn miljö samtidigt som du trivs i soffan eller när du åka kollektivt på väg till och från jobbet, det är med andra ord en väldigt enkel och anpassningsbar metod att tjäna pengar online.

Snabböversikt över platser där du kan tjäna pengar på betalda frågeformulär:

Själv har jag provat mig fram på flera olika opinionspaneler och jag rekommenderar YouGov och Meningstorget som de absolut bästa ställena att hitta och tjäna pengar på betalda undersökningar, då de har högst lön och de bästa plattformarna att navigera runt.

Översikt

Översikt

I denna meny kan du enkelt och enkelt navigera runt på sidan här och gå till den sektion inom betalda undersokningara du vill ha.

Det är så enkelt

Det är så enkelt

Betalda undersökningar är ett av de enklaste, snabbaste och bästa sätten att tjäna pengar online om du inte har någon erfarenhet, specifik kunskap eller utbildning, och samtidigt vill tjäna pengar hemifrån när det passar dig.

Bästa ställena att tjäna pengar på enkäter

Nedan kan du hitta en lista över de bästa konsumentpanelerna i Sverige som erbjuder betalda undersökningar, listan är sammanställd kronologiskt, så det bästa (enligt oss) kommer först.

Vi rekommenderar denna plattform för betalda undersökningar

YouGov

En av världens största konsumentpaneler

YouGov är en internationell undersökningspanel som erbjuder betalda undersökningar, frågeformulär och onlineundersökningar. YouGov-panelen har miljontals användare som hjälper till att svara på onlineundersökningar om belöningar som presentkort och möjligheten att delta i deras lotteri. Opinionsundersökningar, undersökningar och enkäter som besvaras på YouGovs hemsida används för att skapa ett bättre beslutsunderlag för företag, institutioner och myndigheter runt om i världen.

Hur man skall registrera?

Om du vill komma igång med betalda undersökningar på YouGov, följ bara den här länken, så kommer du automatiskt till YouGov’s webbplats där du kan registrera dig, antingen med E-post eller Facebook.

Betalning och belöningar

Hos YouGov tjänar du fiktiva poäng som du kan byta mot antingen presentkort eller lotter i deras lotteri. I YouGovs lotteri kan du vara med i dragningen av ett lyxpresentkort på 15 000 DKK om du vinner eller 5 000 DKK om du blir nummer 2-5 i lotteriet. Du kan inte byta ut dina YouGov-poäng mot riktiga pengar som du kan med andra paneler som MonoSuveys och Toluna.

Våra erfarenheter av YouGov

YouGov är, enligt vår åsikt, det bästa stället att tjäna pengar på betalda undersökningar online eftersom de har den bästa plattformen och den högsta utbetalningen per undersökning.

Åsiktstorget

En av världens största konsumentpaneler

Åsiktstorget är en av de största och mest erkända undersökningspanelerna som erbjuder betalda undersökningar i Sverige. Konsumentpanelen som finns i många olika länder är extremt populär på grund av deras kontantutbetalning till PayPal, vilket tillåter användare att få betalt kontant för sina åsikter. Utöver kontantbetalningar till PayPal kan du även byta ut dina poäng mot presentkort till Zalando eller Just-eat.

Norstatpanel

En av världens största konsumentpaneler

Norstatpanel är en skandinavisk undersökningspanel som erbjuder betalda undersökningar och betalda frågeformulär till allmänna konsumenter i Skandinavien.

Så det är ett sätt att tjäna pengar utan någon form av utbildning, erfarenhet eller specifik kunskap. Du kan registrera dig och börja tjäna pengar som en vanlig svenska.

Norstatpanel är förstås inte den enda aktören på marknaden, det finns många olika undersökningspaneler som erbjuder betalda undersökningar. Om du vill komma igång med betalda undersökningar.

MonoSurveys

En av världens största konsumentpaneler

MonoSurveys är en av de mest populära panelerna inom betalda undersökningar, eftersom de erbjuder kontantutbetalningar av de poäng du tjänar genom deras plattform när du svarar på deras undersökningar.

Vanliga frågor om betalda undersokningar

Få svar på de vanligaste frågorna om Bitcoin och andra digitala valutor, mer kända som kryptovalutor.

Hur mycket pengar kan du tjäna på betalda undersökningar?2022-01-06T18:17:30+00:00

I grund och botten är betalda undersökningar och frågeformulär inget man kan leva på eller bli rik på, de flesta tjänar mellan 40 – 120 kronor i timmen om man jobbar med det kontinuerligt.

Däremot kan intäkterna från betalda frågeformulär vara en trevlig extra liten vinst du kan få varje månad och många av de företag som erbjuder betalda undersökningar erbjuder även presentkort och andra typer av vardagliga saker som du kan använda och på så sätt få en besparing på din dagliga utgifter.

Vad är betalda undersokningar?

Goda råd och tips för betalda undersokningar

Även om betalda enkäter och frågeformulär inte är något man bara blir rik på, kan det vara så att du har känt för att testa det du har hittat på denna sida av en eller annan anledning.

Jag har själv använt de olika användarpanelerna som erbjuder frågeformulär och tjänat pengar på detta sätt och av min erfarenhet har jag några tips till dig som behöver komma igång;

Registrera dig med mer än en panel för så många frågeformulär som möjligt
Få dina intäkter utbetalda när du har uppnått lägsta betalningsbelopp
Skapa en ny e-postadress som du enbart använder för frågeformulär (så slipper du mycket spam)
Kontrollera Trustpilot-poängen på användarpanelen innan du registrerar dig
Frågeformulär och betalda undersökningar är ett av de enklaste sätten att tjäna pengar online.

Go to Top