Vad ska jag investera i och var gör jag det? Dessa två frågor är på mångas läppar. På den här sidan kommer vi att gå på djupet med populära investeringsämnen samt visa var och hur du investerar dina pengar.

Idag är dagens ränta på att ha pengar stående på banken rekordlåg och en del betalar faktiskt pengar för att ha sina egna pengar stående på banken, snarare än att få pengar, med andra ord är det dags att investera sina besparingar så att de växer, snarare än minskar.

Det är därför vi på Capitis har satt oss för att hitta de bästa investeringsplattformarna och investeringsmöjligheterna, så att du enkelt och enkelt kan komma igång med onlineinvesteringar och undvika att förlora dina pengar till banken eftersom du har för många av dem.

På den här sidan kan du läsa mer om var och hur du kan komma igång:

  • Investera i aktier
  • Investera i crowdlending
  • Investera i kryptovaluta
  • Investera i råvaror

Det finns många olika investeringsplattformar och inte minst investeringsmöjligheter, vilket för många kan vara en djungel att hitta i, men här på sidan ska vi försöka hjälpa dig det bästa på vägen, så att du kan komma igång med att investera dina pengar snabbt och på bästa sätt.

FAQ – Investera

FAQ – Investera

I denna meny kan du enkelt och enkelt navigera runt på sidan här och gå till den sektion inom kryptovaluta du vill ha.

Alla våra investeringsguider

Alla våra investeringsguider

Nedan kan du se listan över investeringsguider vi har tagit fram – Du kan även läsa mer på denna sida för att läsa mer om den aktuella investeringsguiden du befinner dig på.

Vad ska man investera i?

Är du osäker på vad du ska satsa på? Så läs vidare här, för vi har samlat de populäraste investeringselementen i Sverige och ger dig dem i en enkel översikt.

Investera i aktier

Investera i Bitcoin och andra kryptovalutor

Aktieinvesteringar är en av de populäraste investeringsmetoderna och det är verkligen många som livnär sig på att tjäna pengar på aktier och göra detta på heltid. Det är dock inte bara rak eller något som man hoppar in i, det kräver hårt arbete och många timmar för PC:n att analysera börsen om man vill ha en chans att lyckas.

Om du vill börja investera i aktier så skulle jag rekommendera dig att välja en investeringsplattform framför banken, på så sätt får du 100% kontroll och tillgång till dina aktier och är oberoende av rådgivare och banken när du vill handla in aktier , samtidigt slipper du onödiga avgifter och höga provisioner som du måste betala till banken varje gång du handlar.

eToro är världens största sociala plattform och en av de största investeringsplattformarna i världen, här som något alldeles speciellt kan du handla aktier utan kostnad, så du betalar inte courtage när du köper och säljer aktier och sparar därmed mycket pengar om du väljer att daytrade eller på annat sätt inte behålla din investering i många år åt gången.

Hur köper man aktier?

Om du känner för att köpa och sälja aktier som investeringsobjekt rekommenderar vi att du skapar ett investeringskonto hos eToro, helt kostnadsfritt. eToro är en av världens ledande investeringsplattformar, här kan du investera i allt från aktier till kryptovalutor och kan få speciella fördelar om du är en aktiv och kapitalstark investerare.

Det är 100% gratis att skapa ett investeringskonto hos eToro och du kan enkelt och enkelt komma igång med aktieinvestering när du väl har skapat ditt konto hos dem. Själv använder jag eToro för mina investeringar i både aktier och kryptovalutor än i dag. När du skapar ett konto hos eToro får du tillgång till hela deras plattform och inte bara aktiemarknaden, du kan samtidigt som du investerar i aktier även investera i guld, silver och andra råvaror samt kryptovaluta och mycket mer.

Vanliga frågor om kryptovaluta

Få svar på de vanligaste frågorna om Bitcoin och andra digitala valutor, mer kända som kryptovalutor.

Vad är kryptovaluta?