I den här artikeln och guiden för affiliatemarknadsföring kan du läsa mycket mer om Svenska och utländska affiliatenätverk, samt hur du registrerar dig i ett nätverk.

Affiliate marketing är ett extremt lönsamt och smart sätt att tjäna pengar online och en av de föredragna metoderna att tjäna pengar på Instagram och andra sociala medier för influencers och bloggare i Sverige.

En av de svåraste delarna av affiliate marknadsföring är att hitta de bästa affiliateprogrammen och här kommer affiliatenätverk in i bilden.

Ett affiliatenätverk kan enkelt och enkelt hjälpa dig att hitta lönsamma annonsörer och affiliatekampanjer som du kan annonsera ut på din plattform och på så sätt öka dina intäkter.

Ett affiliatenätverk kan också vara en bra partner att ha om man ska börja med affiliatemarknadsföring och inte har jobbat med detta tidigare då din framgång är deras framgång.

 • Partner-ads
 • Adservice
 • Daisycon
 • Tradetracker
 • Adrecord

Dessa affiliate-nätverk är några som vi har använt länge och av samma anledning rekommenderar vi dessa nätverk framför andra.

Lista över de bästa affiliate-nätverken
Partner-ads »
Daisycon »
Adservice »
Tradetracker »
Adrecord »
Adtraction »

FAQ – Affiliate nätverk

FAQ – Affiliate nätverk

I denna meny kan du enkelt och enkelt navigera runt på sidan här och gå till den sektion inom affiliate nätverk du vill ha.

Bli smartare på affiliatemarknadsföring

Bli smartare på affiliatemarknadsföring

Nedan kan du se listan över investeringsguider vi har tagit fram – Du kan även läsa mer på denna sida för att läsa mer om den aktuella investeringsguiden du befinner dig på.

Översikt över affiliate-nätverk

Nedan hittar du svenska och internationella affiliatenätverk som erbjuder hjälp med affiliatemarknadsföring över hela världen.

Partner-ads

Partner-ads är ett danskt affiliatenätverk som erbjuder affiliatemarknadsföring i både Norge, Danmark och Sverige, alltså hela Skandinavien.

Nätverket är mycket erkänt inom affiliatecommunityt och har tusentals affiliateprogram att välja mellan för dig som vill tjäna pengar på affiliatemarknadsföring.

Är du ett företag och vill öka din försäljning så är Partner-ads en mycket bra partner att skaffa, då de har många års erfarenhet av affiliatemarknadsföring och kan då hjälpa dig att snabbt komma igång.

Adservice

Adservice är ett annat affiliatenätverk med rötter i Danmark, men de har sedan dess expanderat enormt och finns nu i otaliga länder i Europa, de erbjuder affiliateprogram i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Spanien och Tyskland. Så det är ett bra ställe att registrera dig som affiliate om du funderar på att annonsera över gränserna.

Kort information:

Betalning månadsvis
Minst 1 000 DKK vid betalning
+800 affiliate-program
Affiliate-program i +6 länder
Utbetalning av affiliateintäkter betalas den första vardagen i varje månad, så länge beloppet är över 1000 kronor och affiliatevinsten godkänns och betalas av annonsören.

Är Adservice säker?

Våra erfarenheter och vår partners erfarenheter av Adservice har varit uteslutande goda och efter flera års samarbete med affiliatenätverket kan vi lugnt rekommendera Adservice till andra som vill arbeta med affiliatemarknadsföring eller som vill marknadsföra sig på detta sätt.

Daisycon

Daisycon är ett internationellt affiliatenätverk med affiliateprogram i mer än +25 olika länder och är därför perfekt för affiliates som vill annonsera över nationsgränser eller internationellt.

Daisycon ägs och drivs av LineHub, som står bakom en rad internationella företag och anses vara ett av de största affiliatenätverken i världen.

Kort information:

 • Valfri betalning
 • Minst 250 DKK vid betalning
 • +1800 affiliate-program
 • Affiliate-program i +25 länder

Daisycon är ett av få affiliatenätverk där du kan välja hur och när du vill ha din inkomst utbetald. Du kan välja att få betalt efter 2 dagar, 15 dagar eller 45 dagar. Ju längre tid du väljer, desto mindre avgift betalar du för utbetalningen och får därmed mer pengar.

Är Daisycon säkert?

Daisycon är ett gigantiskt affiliatenätverk som används av miljontals användare och företag över hela världen, bara detta är det faktum att Daisycon är en säker och säker plats för att hitta annonsörer.

Vår erfarenhet av Daisycon går tillbaka till 2018 och vi har bara haft goda erfarenheter av deras nätverk.

Hur blir man en affiliate till Daisycon?

Registreringen hos Daisycon är väldigt lik andra affiliatenätverk, men de är lite striktare i godkännandeprocessen och du måste därför kunna presentera en plattform som du kan och kommer att annonsera för deras annonsörer.

Vanliga frågor om affiliate nätverk

Få svar på de vanligaste frågorna om affiliate nätverk.

.

Vad är ett affiliatenätverk?

Ett affiliatenätverk är ett nätverk av annonsörer och affiliates som är anslutna på en gemensam plattform som drivs av en tredje part, det vill säga ett företag.

Företaget eller affiliatenätverket syftar till att hjälpa både företag (annonsörer) och affiliates att uppnå högsta framgång för båda parter.

De mest populära affiliatenätverken i Danmark består av Partner-ads, Adservice och Digital Advisor som alla erbjuder affiliatekampanjer i Danmark, såväl som utomlands.

Ett affiliateprogram är vad som kallas en affiliatekampanj som annonsörer lägger upp på affiliatenätverkets plattform. Ett affiliateprogram beskriver de villkor som gäller för affiliate och hur mycket som betalas per konvertering som genereras.

Så här går du med i ett affiliatenätverk:

 • Gå till affiliatenätverkets webbplats
 • Tryck på “registrera”
 • Fyll i registreringsformuläret
 • Kontrollera din post för check-post
 • Väntar på godkännande från nätverket

Så enkelt är det, då är du igång och kan logga in på affiliatenätverkets hemsida, förutsatt att du är godkänd, vilket de flesta gör.