Affiliate marketing är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online för bloggare och influencers och en effektiv marknadsföringsmetod för företag.

Affiliate marketing är det bästa det bästa sättet och det mest lönsamma sättet att få en hög och stabil passiv inkomst. Med affiliatemarknadsföring finns det ingen övre gräns för hur mycket pengar du kan tjäna, men vägen är verkligen inte enkel, frågan är hur engagerad du är för att uppnå ekonomisk frihet och hög passiv inkomst. Du kan även arbeta med affiliate-marknadsföring på hobbynivå och tjäna en rimlig extrainkomst.

I den här artikeln kan du hitta svaret på vad affiliate marketing är, lära dig mer om de olika koncepten och inte minst lära dig hur du tjänar pengar på den välkända pengametoden.

Lista över de bästa affiliate-nätverken
Partner-ads »
Daisycon »
Adservice »
Tradetracker »
Adrecord »
Adtraction »

FAQ – Affiliate marketing

FAQ – Affiliate marketing

I denna meny kan du enkelt och enkelt navigera runt på sidan här och gå till den sektion inom affiliate nätverk du vill ha.

Bli smartare på affiliatemarknadsföring

Bli smartare på affiliatemarknadsföring

Nedan kan du se listan över investeringsguider vi har tagit fram – Du kan även läsa mer på denna sida för att läsa mer om den aktuella investeringsguiden du befinner dig på.

Översikt över affiliate-nätverk

Nedan hittar du svenska och internationella affiliatenätverk som erbjuder hjälp med affiliatemarknadsföring över hela världen.

Partner-ads

Partner-ads er

Vanliga frågor om affiliate marketing

Få svar på de vanligaste frågorna om affiliate marketing.

.

Vad är affiliate marketing?

Affiliatemarknadsföring har funnits i många år och är som sagt ett sätt för privatpersoner och företag med publik att tjäna pengar på nätet och det är för företag med önskemål om fler kunder, säljare och ledare att få detta – Det är så en marknadsföring och intjäningsmetod beroende på vilket perspektiv man ser det ur.

Affiliate-marknadsföring förväxlas ofta med pyramidspel (MLM; Multi-Level Marketing) vilket är synd, då det verkligen inte är sant och jag tror att anledningen till detta är att många av de som börjar med affiliate-marknadsföring som utgivare för att tjäna pengar , spam och trångt internet, sociala medier och forum med affiliate-länkar som kan vara extremt irriterande från andra.

Affiliate-marknadsföring som inkomstkälla används av stora och små företag och privatpersoner. Många influencers på de sociala medierna som Instagram använder sig av denna metod, bland annat den välkände Instagrammern Anders Hemmingsen använder sig av denna inmatningsmetod och tittar man på nyhetsbyråer som Ekstra Bladet så används ofta affiliate-marknadsföring i sponsrade artiklar för att tjäna lite extra.

Inom affiliate-marknadsföring finns det 3 länkar (ibland 4, om du använder ett affiliate-nätverk) och dessa är:

Publicera
Annonsören
Konsumenten
Nätverket
Det behövs som sagt bara 3 länkar inom affiliatemarknadsföring, men eftersom många företag inte bryr sig om att förbereda sitt eget affiliateprogram använder de ett affiliatenätverk för att tillhandahålla det tekniska och inte minst få hjälp att både komma igång och få sina affiliateprogram sprids till så många förlag som möjligt.

Hur kommer man igång med affiliatemarknadsföring?

Det snabbaste, bästa och enklaste sättet att komma igång med affiliatemarknadsföring i ett genom att registrera dig som affiliate hos ett eller flera affiliatenätverk – detta är ganska gratis och du får även god hjälp av ditt affiliatenätverk för att komma igång och få svar på dina frågor.

Vad är ett affiliatenätverk?

Ett affiliatenätverk är ett företag som fungerar som en mellanhand mellan annonsörer och publicister. De hjälper annonsörer att skapa ett attraktivt och ömsesidigt lönsamt affiliateprogram som sedan publicister som prenumererar på detta nätverk kan titta på och registrera sig för och därmed annonsera.

Nätverket tar sedan en procentandel av annonsörens intäkter för att erbjuda affiliateprogrammet och deras support och service.